Overige merken

  Oog voor méér…

  In onze winkel vindt u nog veel méér dan de bekende, opgesomde merken. Niet alleen kunt u kiezen uit onze eigen, uitgebreide KoningsCollectie of de collecties voor Kids en Teens, óók hebben wij bij Konings Optiek oog voor de kleinere, innovatieve en modieuze kwaliteitsmerken. Juist deze merken maken ons aanbod éxtra-uniek! U leest er hieronder meer over.

  Maak nu uw afspraak online

  Modo

  Bent u op zoek naar comfort én uitstraling? Dan past de brillencollectie van het brillenmerk MODO u waarschijnlijk helemaal. De monturen zijn gemaakt van Beta-titanium. Dit superlichte en –flexibele materiaal combineert MODO met een nieuw soort kunststof dat iedere bril, mede door het veranderende kleurgebruik en de dikte van de montuurrand, een uniek karakter geeft.

  Res Rei

  De brillen van Res Rei worden in Italië met de hand vervaardigd. Het motto van het Italiaanse merk is gestoeld op 3 peilers: individualiteit, duurzaamheid en perfectie.
  ‘Een bril is zóveel meer dan een optisch hulpmiddel om scherp mee te kunnen zien,’ zo zeggen zij. ‘Het geeft uiting aan je persoonlijkheid; je expressie én je individualiteit.’ Vanuit deze gedachte worden dan ook de bijzondere ontwerpen gevormd. Mooie producten, met prachtige kleurcombinaties die door de jaren aan kracht winnen, en op die manier tegenwicht geven aan de wegwerpmaatschappij. Zo vervullen zij hun peiler ‘duurzaamheid’. En dat willen ze, perfectionistisch als ze zijn, iedere dag beter doen.

  De collectie bestaat uit zowel dames en herenmonturen.

  Swarovski

  Bekend van de kristallen beeldjes, is Swarovski inmiddels ook al jaren bekend in de juwelen en brilmode. De Swarovski-brillencollectie heeft in de jaren een grote verandering ondergaan en is uitgegroeid tot een trendy damesmerk, met de Swarovskisteentjes als een altijd herkenbaar en uniek detail.

  Titanflex

  Dé bril voor de echte man. De brillen van Titanflex kenmerken zich door hun hoge draagcomfort, het mannelijke design en de onovertroffen sterke en flexibele montuur. Het brillenmerk is al meer dan 25 jaar toonaangevend en innoverend met een zeer buigzaam, stabiel materiaal gecombineerd met Duits ontwerp en kwaliteit.

  Woow

  Een unieke combinatie van ‘London Beat’ en ‘Paris Fashion’: de WOOW-collectie. Gedurfde modellen en kleurcombinaties, met een vleugje humor in de oortips verwerkt. Gewoon zien en passen! Op de Opti Munchen waren wij meteen verkocht.

  Volte Face

  Volte Face is een klein merk met mooie specialiteiten voor de dames. Vooral kleurgebruik valt erg op in deze collectie, en dan met name de kleurcombinaties. De Parijsse oorsprong is goed terug te vinden in de ontwerpen: ze stralen eigenzinnigheid, élégance en klasse uit. Dit zijn de specialiteiten die je bij Konings vindt!

  Robert la Roche

  Vakmanschap. Dat is waar Robert la Roche voor staat. Van de allereerste schets tot het productieproces en de eindafwerking. Bij Robert la Roche draait het om het creëren en produceren van de perfecte bril: onconventioneel en individualistisch, waarmee u een persoonlijk statement maakt.