Rolf

  Bijzonder strak en stijlvol

  Rolf is nog een jong bedrijf. Slechts vijf jaar geleden, in de bergen van Tirol, werd het eerste prototype montuur gemaakt. Desondanks heeft Rolf nu al naam gemaakt in de optiek, en neemt het merk een bijzondere plaats in in ons assortiment.

  Rolf staat voor natuurlijke kwaliteit

  Rolf haalt zijn inspiratie vast uit de omgeving want de monturen zijn alleen maar van natuurlijke materialen gemaakt. De meeste brillen zijn volledig van hout gemaakt. Het voorstuk, de veren en zelfs het scharnier is van hout! Hoewel er meer aanbieders zijn van houten monturen, staat het afwerkingsniveau van Rolf op eenzame hoogte. Rolf maakt namelijk alle brillen met de hand. Naast brillen van hout maakt Rolf ook monturen met leisteen of bamboe.

   

  Maak nu uw afspraak online

  Rolf exclusief bij Konings Optiek in Veenendaal

  Een houten bril moet direct goed zitten. Het is namelijk niet mogelijk om grote aanpassingen te doen. Wel helpen wij u zo goed mogelijk bij het aanbrengen van nuances. De monturen van Rolf zijn in verschillende houtkleuren te verkrijgen. Rolf is exclusief voor Veenendaal bij Konings Optiek. Om deze exclusiviteit te garanderen is elke bril van Rolf in ons assortiment uniek.