Konings Optiek, moderne focus

Konings Optiek: dé optiek in Veenendaal

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Bij Konings Optiek bent u in goede handen. Al meer dan dertig jaar zijn we dé optiek van Veenendaal. 

Ons team van specialisten werkt met de modernste en meest geavanceerde apparatuur. Onze brillencollectie is zeer uitgebreid en wij vertegenwoordigen de beste modemerken. Daarnaast hebben wij een grote collectie zonne- en kinderbrillen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanpassen en leveren van contactlenzen. 


Wilt u weten wat we voor uw ogen kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in onze winkel in de Passage!


Inrichting Konings Optiek van start

27 maart 2015

Konings Optiek staat de komende weken in het teken van de inrichting. Denk hierbij aan de afronding van de werkplaats, de plaatsing van de voorpui en het leggen van de vloer. Ook gaan we van start met het interieur van het nieuwe deel. Dit alles zonder dat u daar enige hinder van ondervindt.

Toch moet de bestaande winkel ook enige aanpassingen ondergaan. Zo zullen we verschillende meubels verplaatsen, waarmee ook de verlegging van de kabels in de vloer gepaard gaat. Omdat deze overlast onze vertrouwde service dermate belemmert hebben we besloten de optiek één dag, 13 april, te sluiten voor onze klanten.

Wel zijn we deze dag telefonisch bereikbaar via het normale, vaste nummer: (0318) 524 459. Vanaf 14 april gaan we door met de inrichting. En hopen we u vanaf 23 april welkom te heten in de vernieuwde, uitgebreide Konings Optiek!

 

Bouwvoorbereidingen Konings Optiek afgerond

Hoewel u in onze optiek zelf nog weinig van de verandering merkt, werken de vakmannen van WSB achter de schermen hard aan het nieuwe deel van de winkel. Vele bouwvoorbereidingen zijn al achter de rug, zoals het slopen van de stenen tussenmuur, het ophogen van de vloer, het aftimmeren van de voorpui en het plaatsen van een nieuwe tussenwand.Dat u daar maar weinig van merkt is ook precies de bedoeling. We behouden onze service zoals u van ons gewend bent, ook tijdens deze tijdelijke uitbreiding.


Onze merken:

Alain Mikli Dolce Gabbana Johan von Goisern Lafont Lindberg Prada Ray-Ban Rolf Starck


Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.

Bekijk meer video's

 
 

Koningskaart

Klanten van Konings Optiek ontvangen de Koningskaart met een unieke code die, samen met uw geboortedatum, toegang geeft tot online-informatie over uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Inloggen Mijn Koningskaart


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.


Nu het beursseizoen is afgesloten met de Silmo in Parijs is onze monturencollectie weer helemaal TOP! Kom de nieuwste trends spotten in onze winkel!

Konings Optiek levert oogzorg op maat. Onze optometristen houden zich bezig met zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord.