Laat uw selfie zien en win!

Winnaar Ray-Ban-zonnebril op sterkte bekend!

Het is zo ver... onze selfie-winactie is ten einde. Wat hebben we veel vrolijke en verrassende selfies binnengekregen van jullie! En wat heeft iedereen hard zijn best gedaan op het verzamelen van likes. Dank jullie wel daarvoor! Toch heeft er één persoon al vanaf het begin aan kop gelopen, en daarom is zij ook de terechte winnares van de felbegeerde Ray-Ban zonnebril op sterkte....

En dan is... Jamie van Doorn! Van harte gefeliciteerd!

Konings Optiek, moderne focus

De Zomerse Konings Actieweken zijn begonnen!

De zon straalt, de vakantietijd is begonnen, en het genieten van de lange zomerse dagen is aangebroken. Konings Optiek doet daar nog een schepje bovenop door haar openingstijden te verruimen

Vrijdag 09.00 - 22.00 uur en zaterdag 09.00 - 18.00 uur


Zo kunt u extra lang meedoen aan onze zomerse actie! Terwijl u geniet van een fruitige traktatie met een verfrissende verkoeling, ontvangt u persoonlijk kleur- en stijladvies van onze vakbekwame medewerkers. Komt u ook?

Onze merken:

Alain Mikli Dolce Gabbana Johan von Goisern Lafont Lindberg Prada Ray-Ban Rolf Starck


Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.

Bekijk meer video's

 
 

Koningskaart

Klanten van Konings Optiek ontvangen de Koningskaart met een unieke code die, samen met uw geboortedatum, toegang geeft tot online-informatie over uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Inloggen Mijn Koningskaart


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.


Nu het beursseizoen is afgesloten met de Silmo in Parijs is onze monturencollectie weer helemaal TOP! Kom de nieuwste trends spotten in onze winkel!

Konings Optiek levert oogzorg op maat. Onze optometristen houden zich bezig met zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord.