Konings Optiek, moderne focus

Konings Optiek: dé optiek in Veenendaal

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Bij Konings Optiek bent u in goede handen. Al meer dan dertig jaar zijn we dé optiek van Veenendaal. 

Ons team van specialisten werkt met de modernste en meest geavanceerde apparatuur. Onze brillencollectie is zeer uitgebreid en wij vertegenwoordigen de beste modemerken. Daarnaast hebben wij een grote collectie zonne- en kinderbrillen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanpassen en leveren van contactlenzen. 


Wilt u weten wat we voor uw ogen kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in onze winkel in de Passage!

UITBREIDING ????

04 maart 2015

 

Oeps, dat is wel een beetje vlug, zeker omdat de vorige aanpassing nog maar 2,5 jaar geleden is.

 

Dat vonden en vinden wij ook, maar er doen zich soms kansen voor die je niet verwacht maar ook niet wilt laten lopen. En dit is er zo een. De winkel wordt groter en u, als klant van Konings Optiek, gaat daar optimaal van profiteren.

 

Ten eerste zal de klantenontvangst aanzienlijk worden verbeterd. U wordt  direct geholpen en doorverwezen naar de medewerker die u wenst of die u het beste advies kan geven.

 

En, o ja, de zonnebrillen worden weer fantastisch. Ze zijn na de vorige aanpassing. 2,5jaar geleden, een beetje in een vergeethoekje geraakt. Maar daar komen ze nu met volle kracht en snelheid uit. Een absolute topcollectie, heel erg trendy 2015. Met vrijwel de gehele RayBan collectie om te passen.

Let ook op  Dolce&Gabbana, Etnia, Lafont, Prada en nog veel meer moois.

 

Voor uw kinderen gaan we met Konings Kids en Konings Teens de mooiste brillen maken. Dunne en zeer dunne glazen. Gecombineerd met de allerleukste monturen. Scherpe prijs?? Jazeker, de scherpste prijs.

 

We zijn inmiddels voorzichtigjes begonnen met de aanpassing. Vanaf 9 maart gaan we iets meer gas geven. Tijdens de aanpassing van de winkel blijven winkel, werkplaats en oogmeetruimtes gewoon in vol bedrijf. We zullen er alles aan doen om de overlast voor u te beperken tot slechts wat lichte geluidshinder. Het streven is om de winkel op 16 april weer helemaal op orde te hebben.

 

Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

 

Groeten van de bouwers aan Konings Optiek.

 

Team Konings Optiek

 

Onze merken:

Alain Mikli Dolce Gabbana Johan von Goisern Lafont Lindberg Prada Ray-Ban Rolf Starck


Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.

Bekijk meer video's

 
 

Koningskaart

Klanten van Konings Optiek ontvangen de Koningskaart met een unieke code die, samen met uw geboortedatum, toegang geeft tot online-informatie over uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Inloggen Mijn Koningskaart


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.


Nu het beursseizoen is afgesloten met de Silmo in Parijs is onze monturencollectie weer helemaal TOP! Kom de nieuwste trends spotten in onze winkel!

Konings Optiek levert oogzorg op maat. Onze optometristen houden zich bezig met zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord.