Laat uw selfie zien en win!

Laat uw selfie zien en WIN een Ray-Ban-zonnebril op sterkte!

Konings Optiek is blij met haar klanten. Daarom doen we graag, exclusief voor jullie, iets terug. Zo hebben we een leuke, zomerse actie bedacht waarbij u een fantastische Ray-Ban-zonnebril op sterkte kunt winnen!

Wat moet u doen?

Ga naar de Konings Optiek-Facebookpagina en like deze. Upload uw foto op onze pagina, verzamel de meeste likes… en win deze superdeluxe Ray-Ban-zonnebril! (Klik hier voor de actievoorwaarden).Konings Optiek, moderne focus

De Zomerse Konings Actieweken zijn begonnen!

De zon straalt, de vakantietijd is begonnen, en het genieten van de lange zomerse dagen is aangebroken. Konings Optiek doet daar nog een schepje bovenop door haar openingstijden te verruimen

Vrijdag 09.00 - 22.00 uur en zaterdag 09.00 - 18.00 uur


Zo kunt u extra lang meedoen aan onze zomerse actie! Terwijl u geniet van een fruitige traktatie met een verfrissende verkoeling, ontvangt u persoonlijk kleur- en stijladvies van onze vakbekwame medewerkers. Komt u ook?

Onze merken:

Alain Mikli Dolce Gabbana Johan von Goisern Lafont Lindberg Prada Ray-Ban Rolf Starck


Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.

Bekijk meer video's

 
 

Koningskaart

Klanten van Konings Optiek ontvangen de Koningskaart met een unieke code die, samen met uw geboortedatum, toegang geeft tot online-informatie over uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Inloggen Mijn Koningskaart


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.


Nu het beursseizoen is afgesloten met de Silmo in Parijs is onze monturencollectie weer helemaal TOP! Kom de nieuwste trends spotten in onze winkel!

Konings Optiek levert oogzorg op maat. Onze optometristen houden zich bezig met zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord.