Konings Optiek, moderne focus

Konings Optiek: dé optiek in Veenendaal

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Bij Konings Optiek bent u in goede handen. Al meer dan dertig jaar zijn we dé optiek van Veenendaal. 

Ons team van specialisten werkt met de modernste en meest geavanceerde apparatuur. Onze brillencollectie is zeer uitgebreid en wij vertegenwoordigen de beste modemerken. Daarnaast hebben wij een grote collectie zonne- en kinderbrillen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanpassen en leveren van contactlenzen. 


Wilt u weten wat we voor uw ogen kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in onze winkel in de Passage!


Konings Optiek uitbreiding 2015

Donderdag 23 april: feestelijke heropening Konings Optiek!

Konings Optiek is uitgebreid! Vanaf 23 april is de winkel officieel af, en om dat te vieren maken we uw bezoekje aan de opticien extra feestelijk. Voor alle bezoekers van Konings Optiek staat overheerlijke chocolade klaar. En besluit u direct een bril aan te schaffen, dan profiteert u van een spetterende heropeningsactie… Tussen 23 april en 14 mei 2015 krijgt u namelijk bij uw aankoop een geweldige Mucha diner-bon ter waarde van €49,- cadeau!

Bent u in Veenendaal? Kom dan eens langs in onze optiek. Dan ontdekt u verschillende nieuwe kwaliteitscollecties. Zoals de modieuze zonnebrillencollectie met brillen van onder andere Ray Ban, Dolce & Gabanna en Prada. Ook uw kinderen zullen blij worden van de uitbreiding. Want met onze nieuwe collecties Konings Kids en Konings Teens is de keuze tussen de coolste brillen wel héél groot! En heeft u onze nieuwste sportbrillencollectie al gezien?


Kortom, vanaf 23 april hebben we ruimte, keuze en chocolade genoeg!


Onze merken:

Alain Mikli Dolce Gabbana Johan von Goisern Lafont Lindberg Prada Ray-Ban Rolf Starck


Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.

Bekijk meer video's

 
 

Koningskaart

Klanten van Konings Optiek ontvangen de Koningskaart met een unieke code die, samen met uw geboortedatum, toegang geeft tot online-informatie over uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Inloggen Mijn Koningskaart


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.


Nu het beursseizoen is afgesloten met de Silmo in Parijs is onze monturencollectie weer helemaal TOP! Kom de nieuwste trends spotten in onze winkel!

Konings Optiek levert oogzorg op maat. Onze optometristen houden zich bezig met zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord.