Essilor brillen

Uw dag vraagt om meer dan één bril

Ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten. Welke bril zou een goede aanvulling zijn op uw levensstijl?

  • De outdoor-bril voor outdoor-liefhebbers en sporters;
  • De modieuze zonnebril voor zonaanbidders;
  • De multimediabril voor iedereen die veel met digitale apparaten werkt.

 

Wij hebben tijdelijk een zeer aantrekkelijk aanbod: 50% korting op een 2e paar zon-, outdoor- of multimedia glazen. Want met meer brillen beleeft u meer! Kom langs in onze winkel, wij adviseren u graag!
Konings Optiek, moderne focus

Konings Optiek: dé opticien in Veenendaal

Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Bij Konings Optiek bent u in goede handen. Al 35 jaar zijn we dé opticien in Veenendaal. 

 

Ons Konings Optiek-team bestaat uit alleen maar specialisten die werken met de modernste en meest geavanceerde apparatuur. Onze brillencollectie is zeer uitgebreid en wij vertegenwoordigen de beste modemerken. Daarnaast hebben wij een grote collectie zonne- en kinderbrillen. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanpassen en leveren van contactlenzen. 


Wilt u weten wat we voor uw ogen kunnen betekenen? Neem eens een kijkje in onze winkel in de Passage!

Onze merken:

Alain Mikli Dolce Gabbana Johan von Goisern Lafont Lindberg Prada Ray-Ban Rolf Starck


Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.

Bekijk meer video's

 
 

Ken je de brillen uit onze Kids & Teens Collectie?

Koningskaart

Klanten van Konings Optiek ontvangen de Koningskaart met een unieke code die, samen met uw geboortedatum, toegang geeft tot online-informatie over uw bril, zonnebril en/of contactlenzen.

Inloggen Mijn Koningskaart


Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.


Nu het beursseizoen is afgesloten met de Silmo in Parijs is onze monturencollectie weer helemaal TOP! Kom de nieuwste trends spotten in onze winkel!

Konings Optiek levert oogzorg op maat. Onze optometristen houden zich bezig met zorg voor het oog in de ruimste zin van het woord.