Konings Optiek, moderne focus van dé opticien in Veenendaal

  Konings Optiek staat voor een moderne focus: kwaliteit, innovatie en persoonlijke service. Wij geven u graag een gedegen en eerlijk advies over uw zichtmogelijkheden. En met ons ruime assortiment hebben wij, ook voor u, de meest ideale kijkoplossing paraat.

  Blijf op de hoogte van de laatste trends. Lees ons online magazine ZIENRS.

  Focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke service

  Onze focus voor innovaties ziet u terug in onze apparatuur. Hiermee meten we kwalitatieve maatwerk brillenglazen en contactlenzen aan, die u voorzien van het ‘Koningse’ kijk- en draagcomfort.
  Camille Mentink

  Camille Mentink: “Ieder persoon is uniek en heeft ook zijn eigen wensen. Wij van Konings Optiek doen er alles aan om uw kijk- en zichtwensen zo optimaal mogelijk in te vullen!”

  Konings Optiek al 35 jaar een betrouwbaar begrip

  Leen Konings opent in februari 1980 zijn winkel Konings Optiek. Dit was vlak nadat het tweede deel van winkelcentrum de Passage in Veenendaal officieel geopend werd. Een aantal jaren later verplaatst Leen Konings zijn winkel naar de grotere en tevens huidige locatie aan de Passage 57.

  De Veense opticien groeit gestaag door en in 1997 vindt er dan ook een uitbreiding plaats. Een deel van het buurpand wordt erbij betrokken. Het team is dan uitgegroeid naar 4 personen.

  In 2001 wordt Camille Mentink mede-eigenaar. Hij is sinds 1995 in dienst geweest bij Leen Konings. Voor de continuïteit en betrouwbaarheid richting de klanten is er heel bewust gekozen de zaak op dezelfde manier voort te zetten als voorheen.

  In 2002 wordt de zaak opnieuw verbouwd en uitgebreid door het hele buurpand bij de winkel te betrekken. In de groei die sindsdien is gerealiseerd is het team van Konings Optiek uitgegroeid tot 9 personen.