Monturen en kleuren waar u van gaat stralen

  Op zoek naar de zonnebrillen trends? Konings Optiek heeft weer een stralende zonnebrillencollectie samengesteld die inspeelt op de laatste trends in zonnebrillenland. Van de bekende Ray Ban brillen tot een modieuze en tevens scherp geprijsde Prego-monturen… We geven u hieronder graag de highlights uit onze brillencollectie. Kom ze gauw passen in onze Konings Optiek!

  Maak nu uw afspraak online

  Etnia: bijzonder bont

  Etnia Barcelona is een echt brillenmerk. Geen bekende modenaam of ontwerper, maar een merk dat zich puur en alleen richt op de brillenmode en uitstekend draagcomfort. De fantastisch verfrissende kleurcombinaties maken van uw bril echt iets bijzonders. Let op: Als u ze eenmaal heeft gepast, bent u verkocht!

  Ray Ban: klassiek in een modern jasje

  Zonnebrillen van Ray Ban staan bekend om hun kijkkwaliteit en contrast. Zowel heren, dames als de kleintjes kunnen genieten van Ray Ban zijn uitgebreide zonnebrillencollectie. Ray Ban laat u kiezen tussen nieuwe, trendy brilmonturen en de klassieke modellen in een eigentijds jasje. Deze iconische zonnebrillen zoals de Aviator (pilotenbril), Wayfarer en Clubmaster zijn in vele moderne uitvoeringen te vinden. Kom langs bij Konings Optiek, want bij ons vindt u de meest uitgebreide Ray Ban zonnebrillen collectie van de regio.

  Adidas Originals

  Kent u deze casual zonnebrillen-lijn van Adidas al? Het herkenbare logo met het blad schittert op de zijkanten van de monturen. De zonnebrillen hebben, zoals u gewend bent van dit sportmerk, een sportieve maar toch ‘casual’ look door de felle kleuren en zomerse prints. Zo kunt u de bril iedere dag dragen.

  Liebeskind

  Liebeskind is een Berlijns merk dat bekend staat om haar kwalitatieve tassen en accessoires.  Het merk, met een chique, eigenzinnig gevoel voor “casual” en een affectie voor de kleinste details, heeft nu ook een zonnebrillencollectie ontworpen. Liebeskind is voortdurend geïnspireerd door nieuwe texturen en kleuren, en dat zie je ook terug in deze zomerse zonnebrillen-lijn.

  Guess

  Het Amerikaanse modemerk Guess staat bekend om zijn extravagantie. Hoewel de collecties variëren van ingetogen tot zeer uitgesproken, zijn het natuurlijk vooral de uitgesproken brilmonturen die het merk uniek maken. Vooral bij de zonnebrillen voeren deze bijzondere ontwerpen de boventoon, in diverse stijlen. Van stoere modellen, met ultraflat brillenglazen met spiegelcoating, tot de klassiek chique met – geheel volgens de laatste trend – goudkleurige afwerking. Voor zowel dames als heren een zeer scherp geprijsde collectie.

  Götti

  Het Zwitserse merk Götti heeft drie duidelijke uitgangspunten: Zwitserse vormgeving, Zwitserse precisie en Zwitserse kwaliteit. Precies waar we bij Konings Optiek ook voor staan. Het brillenmerk kenmerkt zich door een strak design met mooie, subtiele details en rustige kleuren, zowel in de kunststof-, titanium als de 3d-geprinte monturen.

  Robert La Roche

  Vakmanschap. Dat is waar Robert la Roche voor staat. Vanaf de allereerste schets van het ontwerp van een model tot het productieproces en de eindafwerking. Bij Robert la Roche draait het om het creëren en produceren van de perfecte zonnebril: onconventioneel en individualistisch, waarmee u een persoonlijk statement maakt.

  Prego

  Anders dan de naam wellicht doet vermoeden heeft Prego een Deense oorsprong en staat het ook symbool voor de kenmerkende Deense kwaliteit. Prego heeft een scherp geprijsde zonnebrillencollectie voor zowel heren als dames.