Daglenzen voor een frisse start, iedere dag weer!

6 juli 2023 in


Wilt u graag lenzen dragen maar heeft u geen zin (meer) in dat dagelijkse gedoe met de lenzenvloeistof en lenzenbakjes? Maak dan kennis met onze daglenzen. Want dankzij deze daglenzen begint u iedere dag fris!

Het zijn lenzen die slechts één dag gedragen worden. ’s Ochtends wanneer u opstaat brengt u ze in, en ’s avonds voor het naar bed gaan, gooit u ze weer weg. Ideaal om iedere ochtend weer fris te beginnen. En zéker wanneer u bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat, regelmatig zwemt of sport, zijn daglenzen een zeer prettig alternatief voor uw bril of andere soort lenzen.

Waarom daglenzen?

Naast dat ze gemakkelijk zijn (lees: niet hoeven reinigen of opbergen), zijn ze óók een stuk hygiënischer dan weeklenzen en maandlenzen. Doordat u uw lenzen dagelijks vervangt, heeft u minder vaak last van allergieën en jeukende ogen. En omdat ze net zoals maandlenzen gewoon zuurstofdoorlatend zijn, kunnen de lenzen alsnog voedingsstoffen tussen het hoornvlies en traanvocht uitwisselen. Hierdoor voelen uw ogen gezond en prettig aan. Kortom daglenzen zijn gemakkelijk, comfortabel én hygiënisch.

Zijn daglenzen geschikt voor mij?

De daglenzen in de Konings Collectie zijn geschikt voor iedere sterkte. U vindt de lenzen zowel in min- als plussterkten, met cilinder en ook multifocaal (met leesgedeelte). En doordat ze zeer comfortabel zitten, hoeft u geen ervaren lenzendrager te zijn om deze lenzen te kunnen dragen.

Kan ik ze uitproberen?

Twijfelt u toch nog of deze lenzen iets voor u zijn? Kom dan eens langs in onze winkel voor een proefpakket met de lenzen. Zo maakt u zelf kennis met het gemak van deze lenzen. Bevallen ze goed? Dan kunt u een groter pakket lenzen bestellen.

Maak een afspraak!

Maakt u liever alvast een afspraak met één van onze contactlensspecialisten? Klik dan hier of bel ons gerust even op 0318 542 459

Deel deze post
Labels