ZIE DE WERELD SCHERPER

Onze brillenglazen

Van enkelvoudige tot multifocale glazen, we hebben alles wat je nodig hebt voor een optimale kijkervaring. Maar welke glazen zijn nu het beste voor jou? Geen zorgen, onze experts staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste glazen die passen bij jou!

Perfectie in zicht

Bij Konings begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste brillenglazen te kiezen, niet alleen voor een optimaal zicht, maar ook voor de gezondheid van jouw ogen. Na een zorgvuldige oogmeting door onze optometristen geven wij u een helder en deskundig advies over welke glazen het meest geschikt zijn voor jouw behoeften. Wij begrijpen dat elk paar ogen uniek is en daarom nemen wij de tijd om ervoor te zorgen dat jouw bril of lenzen precies zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en levensstijl.

Lees meer

HET PERFECTE GLAS VOOR JOU

Soorten brillenglazen

Bij Konings hebben we een breed assortiment glazen en technologieën beschikbaar om aan de verschillende visuele behoeften van onze klanten te voldoen. Van enkelvoudige tot multifocale glazen en van standaard tot de nieuwste digitale technologieën, we hebben voor ieder wat wils. Onze optometristen adviseren u graag over welke optie het beste bij jou past.

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen die geschikt zijn voor mensen die een correctie nodig hebben voor slechts één afstand.

Computerglazen

Deze glazen helpen vermoeide ogen en hoofdpijn te verminderen die vaak worden veroorzaakt door het langdurig gebruik van computers.

Multifocale glazen

Deze glazen zijn ideaal voor mensen die correctie nodig hebben voor zowel veraf als dichtbij.

Coatings

Bescherm je bril en je ogen tegen krassen, verblinding en UV-straling met onze hoogwaardige coatings

Hoe wij jou helpen

Onze deskundige opticiens beginnen met een grondige oogmeting om jouw sterkte en eventuele andere oogproblemen vast te stellen. Vervolgens helpen ze jou bij het kiezen van het juiste type glas, en bieden we verschillende coatings aan om jouw bril optimaal te beschermen. Kom gerust langs in onze winkel!

Afspraak maken

​​Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Plan zelf een moment voor personal shopping, een oogmeting of een van onze andere diensten.