Oogzorg

Bij Konings begrijpen we hoe belangrijk oogzorg is en daarom bieden we verschillende optometrische onderzoeken aan om de gezondheid van je ogen te waarborgen. Of je nu last hebt van droge ogen, hoofdpijn of vermoeide ogen, onze ervaren optometristen staan klaar om je te helpen!

HET BELANG VAN GEZONDE OGEN

Aandacht voor uw oogklachten

Bij Konings staan we voor je klaar wanneer er problemen met je zicht zijn of wanneer je preventief uw ogen wilt laten controleren. Onze optometristen zijn opgeleid om verschillende optometrische onderzoeken uit te voeren, zoals een oogdrukmeting en een OCT-netvliesonderzoek. Zo kunnen we eventuele oogproblemen vroegtijdig signaleren en behandelen voordat het tot ernstige klachten leidt. Kom gerust langs en ontdek wat we voor jouw ogen kunnen betekenen!

Optometrische onderzoeken

Bij Konings Optiek voeren wij verschillende optometrische onderzoeken uit, zoals een oogmeting, een oogdrukmeting en een droge ogen onderzoek. Hierbij maken wij gebruik van de meest geavanceerde apparatuur om de gezondheid van uw ogen te controleren. Na afloop van het onderzoek geven wij een duidelijk advies over de meest geschikte oplossing.

Oogmeting

Laat je ogen meten door onze experts om te bepalen welke sterkte je nodig heeft voor uw bril of contactlenzen. Met cycloplegie kunnen we jouw ogen volledig ontspannen om een nauwkeurige meting te garanderen.

Oogdrukmeting

Oogdrukmetingen zijn belangrijk om oogziekten zoals glaucoom vroegtijdig op te sporen. Bij Konings bieden we zowel contactloze als contactmetingen aan om ervoor te zorgen dat jouw oogdruk nauwkeurig wordt gemeten en eventuele problemen tijdig worden opgemerkt.

OCT-netvliesonderzoek

Het OCT-netvliesonderzoek is een niet-invasieve en pijnloze manier om een gedetailleerd beeld van het netvlies te krijgen. Onze experts kunnen vroege tekenen van oogziekten zoals maculadegeneratie en glaucoom opsporen en een behandeling op maat voorstellen.

Lenscontrole

Het is belangrijk om regelmatig je lenzen te laten controleren om ervoor te zorgen dat ze goed passen en je ogen niet beschadigen. Onze experts controleren de pasvorm, sterkte en algehele gezondheid van jouw lenzen om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voor uw ogen.

Netvliesscreening

Als je diabetes hebt, is het belangrijk om je ogen regelmatig te laten controleren op schade aan het netvlies. Onze experts voeren een uitgebreide netvliesscreening uit om vroege tekenen van schade op te sporen en je indien nodig door te verwijzen naar een specialist.

Droge ogen onderzoek

Droge ogen kunnen leiden tot ongemak en zelfs gezichtsverlies. Onze experts bieden een uitgebreid droge ogen onderzoek om de oorzaak van uw droge ogen te bepalen en de meest effectieve behandeling te vinden.

Persoonlijk advies

Bij Konings Opticien en Optometrist willen we je helpen op een persoonlijke manier die past bij jouw visuele behoeften. Na een grondig onderzoek, waarbij we gebruik maken van de meest geavanceerde technologieën, geven we je een persoonlijk advies dat past bij jouw ooggezondheid en visuele wensen.

We begrijpen dat een oogmeting of ander onderzoek spannend kan zijn, daarom doen we ons best om je zo ontspannen mogelijk te helpen. Kom gerust langs in onze winkel, we staan voor je klaar met persoonlijke aandacht en advies.

Afspraak maken

Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Plan zelf een moment voor personal shopping, een oogmeting of een van onze andere diensten.