COMFORTABEL SCHERP ZIEN

Contactlenzen

Bij Konings bieden we naast brillen ook hoogwaardige contactlenzen. Of je nu op zoek bent naar dag-, maand- of nachtlenzen, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze deskundige opticiens staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste contactlenzen voor jouw ogen en levensstijl!

Contactlenzen zijn kleine, dunne lenzen die direct op het hoornvlies van het oog worden geplaatst. Het dragen van contactlenzen biedt veel voordelen, zoals een breder gezichtsveld, meer bewegingsvrijheid en een natuurlijkere uitstraling dan een bril. Bovendien zijn contactlenzen uitermate geschikt voor mensen met een actieve levensstijl en voor sporters. 

Bij Konings Opticien & Optometrist hebben we een uitgebreid assortiment contactlenzen van hoge kwaliteit, die comfortabel zijn om te dragen en bijdragen aan een gezonde oogzorg. Onze specialisten staan altijd voor je klaar in onze winkel!

Afspraak maken

VOOR ELK OOG WAT WILS

Ontdek onze lenzen

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn gemaakt van een flexibel materiaal dat zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van uw oog. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort en een helder zicht. Daarnaast zijn zachte lenzen geschikt voor mensen met droge ogen en kunnen ze in verschillende typen worden gebruikt, zoals dag- en maandlenzen.

Nachtlenzen

Nachtlenzen zijn lenzen die 's nachts gedragen worden en overdag uitgedaan kunnen worden. Ze corrigeren de ogen terwijl je slaapt, waardoor je overdag scherp zicht heeft zonder bril of lenzen. Dit maakt ze ideaal voor sporters, mensen die geen lenzen willen dragen tijdens het werk of mensen met een allergie voor lensvloeistoffen.

Harde lenzen

Harde lenzen, ook wel vormstabiele lenzen genoemd, behouden hun vorm op het oog en laten daardoor meer zuurstof door. Dit vermindert het risico op ooginfecties en zorgt voor een scherp zicht. Harde lenzen hebben ook een langere levensduur dan zachte lenzen, waardoor ze economischer zijn.

Speciale lenzen

Konings biedt ook speciale contactlenzen voor verschillende oogaandoeningen, zoals bijvoorbeeld keratoconus. Deze lenzen zijn specifiek ontworpen om de vorm van het oog te corrigeren en zo het zicht te verbeteren. Onze specialisten kunnen je hierover adviseren en helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Persoonlijk advies

Bij Konings geloven we dat het vinden van de juiste contactlenzen begint met persoonlijke aandacht en deskundig advies. Onze contactlensspecialisten nemen de tijd om jouw oogmeting en specifieke behoeften te beoordelen, zodat we de perfecte contactlenzen kunnen aanbevelen. 

Bovendien hebben we een speciale lensinstructieruimte waar we je stap voor stap begeleiden bij het aanbrengen en onderhouden van jouw lenzen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je optimaal zicht en comfort heeft en dat uw lenzen goed passen.

Afspraak maken

Konings Lensplan

Als je op zoek bent naar gemak en zekerheid als het gaat om lenzen, dan is het Konings Lensplan misschien iets voor jou. Met het Lensplan ontvang je maandelijks nieuwe lenzen en profiteer je van vele voordelen, zoals korting op de leesprijs, gratis lenscontroles en gratis testmogelijkheden van nieuwe lenzen. Daarnaast kun je gebruik maken van maatwerklenzen en krijg je korting op monturen en zonnebrillen. Het Konings Lensplan biedt niet alleen gemak, maar ook extra zekerheid.

Lees meer

​​Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Plan zelf een moment voor personal shopping, een oogmeting of een van onze andere diensten.