GEMAK EN ZEKERHEID

Het Konings Lensplan

Als je op zoek bent naar gemak en zekerheid als het gaat om lenzen, dan is het Konings Lensplan misschien iets voor jou. Met het Lensplan ontvang je maandelijks nieuwe lenzen en profiteer je van vele voordelen. Lees hieronder meer over het Konings Lensplan en de voordelen!

DÉ OPLOSSING VOOR LENSDRAGERS

Ontdek de voordelen

Het Konings Lensplan is een abonnement op contactlenzen waarbij je maandelijks nieuwe lenzen ontvangt. Het plan is geschikt voor mensen die contactlenzen dragen als vaste correctie en die de zekerheid willen hebben dat zij altijd beschikken over nieuwe en frisse lenzen. Bij het Lensplan zijn alle lenscontroles inbegrepen, profiteer je van vele voordelen en kun je altijd rekenen op deskundig advies van onze contactlensspecialisten.

Complete zorg

Met ons Lensplan zijn alle lenscontroles inbegrepen, zowel periodieke als extra controles. Bovendien ontvangt u via SMS, e-mail of post een oproep voor de controle van uw lenzen. Bij verlies, breuk of scheuren krijgt u 50% korting op maatwerklenzen, tot maximaal € 65,00.

Nieuwe mogelijkheden

Met ons Lensplan krijgt u de mogelijkheid om regelmatig gratis nieuwe lenzen en/of materialen te testen. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunt u ontdekken welke lenzen het beste bij uw ogen passen.

Financiële voordelen

Krijg korting op de lensprijs tot wel € 30 en profiteer van 25% korting op het montuur van uw bril en 15% korting op uw nieuwe zonnebril. Met ons Lensplan bespaart u niet alleen geld, maar krijgt u ook meer waar voor uw geld.

Flexibele betaling

Het is mogelijk om uw lenzen per maand te betalen, zonder renteberekening. Zo houdt u uw uitgaven overzichtelijk en kunt u zonder zorgen genieten van het gemak van lenzen. Dagelijks zijn er meerdere contactlensspecialisten aanwezig om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning.

Persoonlijk advies

Het Konings Lensplan is een abonnement dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en wensen. Tijdens een afspraak bespreken onze contactlensspecialisten welk abonnement het beste bij jou past en welke lenzen het meest geschikt zijn. Vervolgens kun je direct aan de slag en profiteren van de vele voordelen van het Lensplan. Kom gerust langs in onze winkel of maak een afspraak!

Afspraak maken

Maak een afspraak met één van onze specialisten.

Plan zelf een moment voor personal shopping, een oogmeting of een van onze andere diensten.