Een handgemaakte Andy Wolf

1 augustus 2023 in


Het Oostenrijkse merk Andy Wolf staat bekend om zijn handgemaakte frames van hoogstaande kwaliteit. Alle keuzes die ze maken in ontwerp en materiaal, sluit aan bij het doel van Andy Wolf: ervoor zorgen dat u niet door heeft dat u een bril draagt.

Het zit hem in de details

Dit bereiken ze door elk onderdeel in eigen land te produceren. Hierdoor zitten ze bovenop op de productie, werken ze met eigen deskundig personeel en wordt elk onderdeel, elk detail grondig gecontroleerd. Alleen het acetaat wordt geïmporteerd uit Italië, simpelweg omdat Italië de beste kwaliteit levert.

Perfect tot in de puntjes

Door de beste kwaliteit te gebruiken en het productieproces in eigen handen te houden, heeft Andy Wolf een prachtige collectie neergezet. Volledig met de hand gemaakt! Hoewel ze logischerwijs gebruik maken van moderne technologieën en apparatuur, zijn het altijd de vijf menselijke zintuigen van hun experts die er voor zorgen dat elke montuur perfect is tot in de puntjes. Elk onderdeel van het frame wordt meerdere malen tijdens het productieproces gecontroleerd. Zo weten ze zeker dat u de beste kwaliteit op uw neus krijgt.

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Deel deze post