Zorgeloos scherp zien zonder bril of lenzen? Het kan!

6 juli 2023 in


Er zijn vast momenten waarop u wenst dat u even geen bril of lenzen heeft en tóch scherp kan zien. Wat als wij u vertellen dat dit tóch mogelijk is? Dankzij onze Nachtlenzen gaat er een wereld voor u open…

Nachtlenzen zet u in voordat u naar bed gaat. En terwijl u heerlijk ligt te slapen, corrigeren de lenzen uw ogen. Zó goed zelfs, dat u de komende twee(!) dagen weer scherp kunt zien, zonder bril of lenzen! Wanneer u om welke reden dan ook stopt met het dragen van Nachtlenzen, keren uw ogen vanzelf weer terug naar hun oorspronkelijke vorm.

Hoe werken Nachtlenzen?

Nachtlenzen raken niet de voorkant van uw ogen (het hoornvlies), maar drijven op een laag traanvocht (traanfilm). De speciale vorm van de lens maakt de traanfilm de voorkant van uw hoornvlies iets platter. Hierdoor schuift de voorste laag cellen naar de zijkant, en kunt u 1 tot 2 dagen scherp zien zonder bril of lenzen.

Nachtlenzen zijn ideaal!

We kunnen het ons moeilijk voorstellen, maar mocht u nog niet overtuigd zijn van het gebruik van Nachtlenzen, dan zijn hieronder nog enkele redenen waarom u het wel kunt overwegen.

  • Als u overdag geen bril of lenzen wilt dragen;
  • Als u al lenzen draagt maar last hebt van droge, geïrriteerde of vermoeide ogen;
  • Als u last heeft van hooikoorts;
  • Als u vrijuit wilt sporten;
  • Als u een alternatief zoekt voor een laserbehandeling.

… kortom, Nachtlenzen zijn dé oplossing voor nacht én dag!

Afspraak maken?

Wilt u graag meer weten over Nachtlenzen en of ze geschikt zijn voor uw ogen? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak met één van onze contactlensspecialisten of bel ons gerust even op: 0318 542 459.

Deel deze post