Varilux: de gepersonaliseerde multifocale bril

1 augustus 2023 in


Zie scherper. Bereik meer. 

Bent u op zoek naar een kwalitatieve multifocale bril? Bij Konings Optiek zijn de brillenglazen van Varilux verkrijgbaar. Varilux is een innovatief merk en al jarenlang wereldwijd de #1 in multifocale brillenglazen. We personaliseren deze brillenglazen, zodat ze perfect aansluiten op uw kijkgedrag en levensstijl.

Varilux computerbril

Zijn computers, mobiels, tablets en televisies onderdeel van uw dagelijks leven? Frequent gebruik van elektronische apparaten vraagt veel van uw ogen; naast het schadelijke blauwe licht, vraagt kleine tekst extra inspanning van uw ogen. Met Varilux Digitime  geniet u ontspannen van uw digitale activiteiten thuis en op het werk. Varilux Digitime is  geoptimaliseerd voor smartphonegebruik en past perfect bij uw actieve digitale levensstijl. De ideale aanvulling op uw multifocale bril.


Multifocale zonnebril

Of bent u juist veel buiten te vinden? Dan is een multifocale bril met bescherming tegen de zon aan te raden. Zo beschermt u uw ogen tegen het schadelijke UV-licht. De multifocale brillenglazen van Varilux zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten, maar ook u kunt ook een sportieve look creëren met een gepolariseerd multifocaal glas!

Gepersonaliseerde multifocale bril

Dit is slecht een selectie van alle mogelijkheden en personaliseringen die u kunt krijgen voor uw Varilux brillenglazen. Konings Optiek levert u sinds jaar en dag maatwerk. Dat geldt dus ook voor onze multifocale glazen. Uw wensen. Uw levensstijl. Uw kijkgedrag. Daar begint het mee.

Uw Varilux X-series brillenglazen worden op basis van zeven unieke metingen gepersonaliseerd. Er wordt gekeken naar uw leesgedrag, de fysiologische vorm van uw oog en naar uw montuur. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons unieke meetproces. Deze personalisatie zorgt ervoor dat uw multifocale brillenglazen

Benieuwd naar alle mogelijkheden en personaliseringen van multifocale brillenglazen? Kom gerust even langs. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van advies!

Ontdek onze grote en onderscheidende brillencollectie

Met keuze uit wel 1.500 stijlvolle merkmonturen van zo’n 30 bekende en betaalbare topmerken zit er vrijwel altijd een montuur bij waar u op verliefd wordt. En die uw gepersonaliseerde glazen eer aan doen. Onze brillencollectie is stijlvol en gevarieerd. Van trendy, modern en eigentijds tot klassiek.

Komt u snel een keer kijken? Maak een afspraak.

Deel deze post